Wiima Logistics Oy

Kuljetuspalvelu Kiitäjillä on vahva ymmärrys siitä, miksi asiakas ostaa heidän palveluitaan

Me Wiima Logistics Oy:llä lupaamme asiakkaillemme varmat toimitukset. Kuljetuspalvelu Kiitäjät on monessa matkassa onnistuneesti mukana. Kuljetustarpeemme ovat monenlaisia, esimerkiksi:

  • Kuljetustarpeisiin liittyy usein joko kiire tai tarve on tarkalle aikataululle. Asiakas haluaa usein myös kuljetuspalvelun lisäksi ostaa vastuun lähetyksen järjestämisestä Wiimalta. Kiitäjien tarjoama palvelu vastaa erittäin hyvin näihin tarpeisiin, ja tarjottu palvelu pystytään räätälöimään niin, että se sopii asiakkaamme tarpeeseen.
  • Ratkaisu tarvitaan ja myös saadaan usein tilanteeseen, jossa asiakkaalla on rahti kuljetusvalmiina, ja se pitää saada haluttuun kohteeseen viipymättä. Kiitäjät-kuljetuspalvelu pystyy erittäin nopealla aikataululla reagoimaan tällaisiin tarpeisiin. Tämän lisäksi saamme tiedon lähetyksen etenemisestä sekä mahdollisissa poikkeustilanteissa. Meihin otetaan oma-aloitteisesti yhteyttä ja tarjotaan valmiiksi mietittyä ratkaisua sen sijaan, että vain raportoitaisiin ongelmasta, johon kukaan ei ole vielä miettinyt ratkaisua.
  • Tyypillinen kuljetustilauksemme sisältää lähetyksiä, jolla on kriittinen aikataulu ja tarvitsemme kuljetukselle luotettavan partnerin, jonka antamaan aikatauluun voimme luottaa.
  • Lähetys tulee siirtää pienehkössä aikaikkunassa paikasta A paikkaan B, mutta useat toimijat eivät taivu tähän. Kiitäjät-kuljetuspalvelulta saa usein luotettavan ratkaisun tällaisiin tarpeisiin.

Voimme luottaa, että luvatut asiat hoidetaan, ja mikäli sovitun suhteen tulee eteen minkäänlaisia haasteita tai poikkeuksia, Kiitäjät-kuljetuspalvelu pyrkii aina selvittämään tilanteen, jotta asiakkaan tarve saadaan täytettyä. Toiminta on aidosti asiakaslähtöistä ja Kiitäjillä on vahva ymmärrys siitä, miksi asiakas ostaa heidän palveluitaan.

-Operations Manager, Projects, Wiima Logistics Oy

 

Kiitäjien palvelut vastaavat hyvin luvattua. -Koordinaattori, Wiima Logistics Oy

Olen käyttänyt Kiitäjiä lähes päivittäin. Kaikki toimitukset ovat olleet sovitussa ajassa perillä. Joustavuutta löytyy tarvittaessa ja omalta osaltani heistä on pelkkiä hyviä kokemuksia. Saman päivän toimitukset sujuvat ja kommunikaatio/ informaation kulku Kiitäjien osalta on moitteetonta. – Koordinaattori, Wiima Logistics Oy

Seuraa lähetystä