Studio Vamos Oy

Emme ole asiakkaana helpoin, mutta saamme aina loistavaa palvelua

Tarvitsemme nopeita erikoiskuljetuksia valmistamillemme erikoiskalusteille myymälöihin sekä erilaisille shop in shop- kokonaisuuksille ympäri Suomen.

Kuljetustilaukset koostuvat pääosin muutamista erikoiskokoisista lavoista isoihin useiden kymmenien lavojen toimituksiin, jotka ovat usein hyvin monimuotoisia ja haastavan muotoisia lähetyksiä.

Valmistamamme myymälöiden erikoiskalusteet ja shop in shop- kokonaisuudet vaativat pääsääntöisesti aina erikoiskohtelua ja todella suurta varovaisuutta kuljetuksissa. Kiitäjät-kuljetuspalvelun kautta saamme hoidettua myös tarkat aikataulutetut toimitukset suoraan myymälöihin. Kiitäjien joustavuus, luotettavuus ja ripeys helpottaa meitä todella paljon eri projekteissa, ja voimme itse keskittyä siihen, minkä me osaamme.

Olemme valinneet Kiitäjät-kuljetuspalvelun sopimuskumppaniksemme kaikissa kuljetuspalveluissa mm. joustavuuden, luotettavuuden ja ripeyden vuoksi. Saamme henkilökohtaista, erittäin laadukasta ja nopeaa palvelua sekä tietoa aina kun tarvitsemme.

Tiedämme, että asiat hoituvat kun luovutamme tuotteemme Kiitäjille kuljetusta tai varastointia varten. Me emme ole asiakkaana helpoin, mutta saamme aina loistavaa palvelua. Eikä koskaan ole jäänyt erikoisempikaan toive toteuttamatta.

Muotoilijat Pasi Kuja-Kanto ja Erika Själl
Studio Vamos Oy

Seuraa lähetystä