Q-Flex

Parasta on Hoidetaan keinolla millä hyvänsä -asenne

Q-Flex Oy on elektronisten komponenttien maahantuoja, joka tarjoaa luotettavia ratkaisuja korkean teknologian yrityksille. Toimimme elektroniikka-, automaatio- ja sähköteollisuuden yritysten apuna. Ymmärrämme nopean toimituksen ja luotettavan tuen merkityksen asiakkaillemme.

Olemme käyttäneet Kiitäjiä päivittäisiin vakionoutoihin ja -kuljetuksiin, kertaluontoisiin tavarasiirtoihin sekä tavaranoutoihin reilun kymmenen vuoden ajan. Toisinaan erikoistilanteissa kiireisen tavaran noudon ja viennin pitää onnistua suoraan asiakkaalle jopa 20 minuutin varoitusajalla. Kiitäjät pystyvät lähes poikkeuksetta myös tähän.

Yhteistyö heidän kanssaan on mutkatonta ja helppoa. Toimitusvarmuus on korkeaa ylätasoa. Kiitäjien kanssa toimimisen ehdottomasti paras puoli on reagointi nopeasti muuttuviin tilanteisiin ja ns. ”hoidetaan se keinolla millä hyvänsä” -asenne. Kalusto on salonkikelpoista ja sitä riittää lähes kaikenlaisiin kuljetuksiin. Tavoitettavuus on myös äärimmäisen tärkeä asia ja se Kiitäjillä toimii.

Odotukset ovat tietysti, että parannetaan, mutta tason säilytyskin käy, sillä suurempia virheitä ei ole vuosien otannalla ollut. Toiveena on saada omistajan auto ja siihen kuljettaja valinnaiseksi viikonlopuksi käyttöön 😉

Rune Österberg
varastopäällikkö
Q-Flex Oy

Seuraa lähetystä